Botoşani: Sucevenii-răsculaţi , ameninţaţi cu poliţia!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Botoşani:Răscoala a avut loc pe pământul de la Vârfu Câmpului
Botoşani:Răscoala a avut loc pe pământul de la Vârfu Câmpului

Un acord stabilit la nivelul prefecturilor Botoşani şi Suceava dă liber intervenţiei poliţiei dacă ţăranii din Hânţeşti mai încalcă proprietăţile din Botoşani.

Lăsaţi fără bani şi pământ, răsculaţii din Hănţeşti sunt acum şi buni de plată. Două plângeri pentru distrugerea utilajelor agricole şi a unei maşini de intervenţie sunt depuse la Inspectoratul Judeţean de Poliţie Botoşani împotriva sucevenilor.

În plus, poliţiştii sunt gata să intervină dacă ţăranii din Hânţeşti mai vin la Botoşani „ Am făcut un plan de acţiune la nivelul prefecturilor Botoşani şi Suceava. Suntem gata să intervenim dacă încalcă proprietatea" a declarat Cristian Roman, prefectul judeţului Botoşani.

Pe 13 noiembrie,  peste 100 de persoane din localitatea Hânţeşti s-au înarmat cu furci şi topoare şi au venit să îşi apere prorprietatea în baza unor titluri ilegale. Sucevenii s-au bătut cot la cot cu panzicii chemaţi de actualul proprietar, un om de afaceri austriac. 11 persoane , din ambele tabere, au fost rănite şi au ajuns la spital.

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite