Botoşani: Stranierii constructori se întorc acasă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Muncitorii specializaţi în construcţii prefer să muncească acasă şi caută acum muncitori calificaţi pentru a putea satisface comenzile existente pe piaţă.

Cererea de constructori pentru locuinţe rezidenţiale sau renovarea apartamanetelor este mai mare acum decâ pot satisface firmele de construcţii sau echipele de muncitori ce activează în municipiu. Veniţi acasă la sărbătorile pascale, constructorii ce activează în afara graniţelor se întorc acasă unde încearcă să pună pe picioare mici afaceri.Stranierii şi-au încheiat socotelile în afara graniţelor şi cu banii strânşi au început să angajeze oameni şi să achiziţioneze sculele necesare pentru lucrările pe care le efectuează.

„Societatea am avut-o până acum doi ani când nu au mai fost comenzi. Am plecat în Italia şi am lucrat la prelucrarea metalului iar acum am revenit. Comenzi am, mai trebuie să găsesc şi oameni. Am vorbit cu vechea echipă, însă e greu să rupi un om bun de pe un loc stabil", a declarat Bogdan Beţeanu, recent întors acasă.

Investiţia pentru o societate mică de construcţii se ridică la aproximativ 20.000 euro, bani pe care constructorii întorşi în ţară sunt dispuşi să îi cheltuie dacă reuşesc să formeze o echipă completă de construcţii.

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite