Botoşani: Strănierii, singura salvare pentru piaţa imobiliară

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Interesul pentru ofertele imobiliare de pe piaţă a crescut faţă de începutul anului datorită strănierilor, susţin agenţii imobiliari. Piaţa imobiliară nu se va debloca anul acesta, avertizează specialiştii. Doar strănierii întorşi în ţară mai reprezintă salvarea botoşănenilor care vor să scape acum de apartamente.

Strănierii reprezintă singura ocazie de vânzare a apartamentelor în acest an. Dacă la începutul anului specialiştii imobiliari anunţau că piaţa imobiliară se va bloca undeva prin septembrie, acum, agenţii imobiliari susţin că nu există nici o şansă ca piaţa să se restabilească. Doar cei care revin în ţară din străinătate, pe perioada verii mai reuşesc să scoată din amorţire vânzarile de locuinţe şi terenuri.

„Faţă de luna ianuarie, acum numărul persoanelor interesate a crescut cu circa 20%. Piaţa nu se deblochează în niciun caz anul acesta doar că pe perioada verii se mai vând ceva apartamente şi terenuri şi asta pentru că cei care au fost la muncă în străinătate revin în Botoşani şi vor să-şi investească banii în ceva", a spus Liliana Lupu, agent imobiliar în Botoşani.

Mai multe citiţi în  de joi.

logo ads
Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite