Botoşani: Ştefan Florescu va reprezenta România la “ World Freestyle Football Championship”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ştefan Florescu vrea să câştige Campionatul Mondial de Freestyle Football
Ştefan Florescu vrea să câştige Campionatul Mondial de Freestyle Football

Botoşănenul Ştefan Florecu,  care s-a remarcat la "Românii au tealnt" cu jongleriile sale cu mingea,  va fi singurul român care ne va reprezenta la " World Freestyle Football Championship". Competiţia va avea loc la Praga  în perioada 25-28 august şi va aduna cei mai buni  freestyleri din lume. Marele premiu este de 5000 de euro.

După ce a fascinat o ţară întreagă cu jongleriile sale cu mingea, tânărul de 18 ani vrea să cucerească acum lumea.  Ştefan Florescu a fost invitat să participle la  "World Freestyle Football Championship" chiar de către organizatorii concursului - Beyond Football.

image

Cum nu are încă un sponsor care să suporte cheltuielile, sportivul este decis să meargă la Praga pe banii lui. Între timp, tânărul s-a îndrăgostit lulea de  Ella Dumitru (foto), fostă câştigatoare a concursului "Dansez pentru tine" şi vrea să îşi ia cu el iubita în Cehia. Cei doi s-au întâlnit la Buftea în timpul unor filmări pentru emisiunea „Dansez pentru tine", unde Ştefean a  fost invitat să susţină o reprezentaţie de Freestyle Football. De atunci se văd destul de des în ciuda distanţei dintre cele două oraşe în care locuiesc, Ştefan fiind din Botoşani, iar Ella din Hudedoara.

Ella Dumitru

  „Îmi voi pune la bătaie o parte din cei 3000  de euro pe care i-am câştigat la <<Dansez pentru tine>>. Sper să-mi ajungă banii mai ales că voi pleca împreună cu Ella la Praga. Sunt onorat că am fost ales să reprezint România la această competiţie şi sper să nu dezamăgesc. Mă pregătesc intens pentru acest concurs. Spre deosebire de ce am arătat la <<Românii au talent>>, aici este cu totul altceva.  Vor lipsi numerele spectaculoase, cu două mingi sau cu mingi incendiate pentru că trebuie să respect anumite reguli impuse de juriu. Sper să mă întorc cu un trofeu din Cehia şi să câştig simpatia publicului",a spus Ştefan Florescu .

image

Până la  Campionatul Mondial de Freestyle Football,  Ştefan Florescu va participa pe 25 iunie  la un sectacol la Mangalia unde au mai fost invitaţi Cosmin Agache şi Valentin Luca, alţi doi concurenţi de la „Românii au talent".

 

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite