Botoşani:(UPDATE) Ştefan Florescu a intrat în finala „Românii au talent” cu o minge împrumutată

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pe lângă faptul că şi-a vândut bicicleta ca să facă rost de bani pentru a ajunge la preselecţie,  Ştefan Florescu a fost nevoit să se prezinte la concurs cu o minge împrumutată de la FC Botoşani.

image

Finaliştii de la "Românii au talent" nu sunt obişnuiţi cu viaţa de vedetă. Cei doi finalişti din Botoşani, Ştefan Florescu şi Cosmin Agache,  spun că sunt sufocaţi de admiratori care îi opresc pe stradă şi le cer autografe sau să se pozeze cu cu ei. "Chiar după semifinală, când mă întorceam cu trenul acasă am avut surpriza să constat că toată lumea mă cunoaşte. Prin unele gări îmi băteau ceferiştii în geam la compartiment ca să le dau autograf. Cred că se anunţau prin staţii că în tren e ăla cu mingea de la televizor.  Nu mai spun că la Botoşani mă ştie toată lumea. Într-o zi aproape că  nu am reuşit să intru în piaţă. Am fost înconjurat de zeci de  oameni care au început să mă încruajeze şi să-mi ceară autografe sau să facă poze cu mine. Parcă eram un fel de Monica Columbeanu", povesteşte Ştefan Florescu.

Citeşte şi: Cosmin Agache şi Ştefan Florescu au fascinat o ţară întreagă

image

La fel se simte şi Cosmin Agache care în fiecare zi este oprit pe stradă şi rugat să facă o mică demonstraţie de  beatbox. Cei mai mândri sunt însă colegii de clasă, care i-au făcut o surpiză şi i-au organizat  după semifinale o mică petrecere la şcoală. "Mă ştie acum foarte multă lume din oraş. Nu există zi să nu fiu rugat să fac beatbox. Mai ales la şcoală, în fiecare pauză mi se cere acest lucru, dar nu sunt supărat. Mă bucur că lumea apreciază talentul meu şi sper să nu-i dezamăgesc în finală când voi pregăti un număr extraordinar", a spus Cosmin Agache.

image

Puţini ştiu însă că cei doi finalişti au făcut mari sacrificii pentru a participa la acest concurs. Pe lângă faptul că şi-a vândut bicicleta ca să facă rost de bani pentru a ajunge la preselecţie,  Ştefan Florescu a fost nevoit să se prezinte la concurs cu o minge împrumutată de la FC Botoşani. Adolescentul ar vrea însă să păstreze ca amintire mingea care l-a făcut celebru în toată ţara.  „Fără probleme poate păstra mingea şi chiar mă bucur că am reuşit să-l ajutăm.  Băiatul este într-adevăr talentat şi are şanse mari să câştige concursul. Eu îi  voi propune chiar să vină la o testare şi poate îl băgăm în echipa a doua. Dacă se descurcă îl luăm la FC Botoşani",  a declarat Cornel Şfaiţer, unul dintre acţionarii de la FC Botoşani.

Până la finala de pe 25 aprilie, cei doi botoşăneni pot fi votaţi prin sms la numărul taxabil 1276.

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite