Botoşani: Ştefan Florescu, Ronaldinho de la “Românii au talent”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Aseară la "Românii au talent" , fiul cunoscutului ziarist botoşănean Florentin Florescu a ridicat publicul în picioare şi i-a lăsat aproape fără glas pe membrii juriului după prezentarea unui număr de Freestyle Football,  adică mai pe româneşte, jonglerii cu mingea.

Citeşte şi:

Piatra Neamţ: Lucian Darie a „schimbat lumea" la „Românii au talent"

După ce ediţia trecută vedeta emisiunii "Românii au talent" a fost Cosmin Agache care a făcut  beatbox, aseară a venit rândul botoşăneanului  Ştefan Florescu să ridice publicul în picioare. De cum a intrat pe senă Ştefan a fost încrezător li totodată sincer. "Am venit sa demontrez ca sunt talentat si că pot fi eroul vostru" a spus tânărul de 18 ani.

image

VIDEO:  Numărul de Freestyle  de la „Românii au talent"

A urmat apoi un extraordinar  număr de Freestyle Football, care i-a făcut pe  membrii juriului să recunoască deschis talentul desăvârşit al botoşăneanului. „Fără nici cea mai mică glumă eşti unul dintre cele mai adevărate talente pe care le-am văzut vreodată", a spus Andi Moisescu., în timp ce exigentul Mihai Petre s-a arătat impresionat de sincronizarea perfectă a jongleriilor cu ritmurile muzicale alese.  „Ce am apreciat foarte mult la tine este că ai reuşit să dai ritmul melodiei jongleriilor, tot ce ai făcut, ai făcut perfect pe muzică", l-a încurajat  Mihai Petre. Cum era şi firesc, Florentin Florescu a primit cei trei de DA şi a trecut în etapa următoare a concursului care ca miză un premiu de 120.000 euro.

Ştefan Florescu i-a cucerit însă şi pe cei din culisele spectacolului. Smiley l-a comparat pe Ştefan cu Ronaldinho, iar Pavel Bartoş a încercat o jonglerie cu mingea, dar şi-a spart nasul (foto)

image

Pe lângă Freestyle Ştefan Florescu are şi alte talente de care puţini ştiu. Tânărul a câştigat  trei ani la rând un cunoscut concurs internaţional de limba romană şi a  fost coautorul unei cărţi care a apărut şi în Franţa.  Ştefan consideră Freestyle o artă, nu doar un sport. " Trebuie doar să ai o minge,  mult amuzament şi să fii perseverant ca să ajungi un bun freestyle-er" spune tânărul.

Din Botoşani,  s-au calificat până acum în etapele următoare ale concursului "Românii au talent", Cosmin Agache, Grupul Voces din Dorohoi, Ştefan Florescu şi tot în ediţia de aseară gemenele Ioana şi Elena Cristache, care au executat un număr de contorsionism.

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite