Botoşani: Spectacole interactive la Teatrul „Vasilache“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O poveste posibilă“, de Valentin Dobrescu, este primul spectacol de acest gen montat pe scena Teatrului „Vasilache“ în această stagiune. Reprezentaţia, cu intrigă poliţistă, va avea loc duminică, 5 septembrie, de la orele 11.00 şi 12.30.

Copiii prezenţi în weekend la teatrul de păpuşi vor participa în mod direct la derularea pieselor.

Copiii din sală vor fi martorii din spectacol

Poliţiştii“ vor fi  interpretaţi de actorii Marius Rusu şi Florin Iftode, alături de colegii lor Valentin Ligi, Aurica Dobrescu, Ibica Leonte, Ramona Hriscu şi Claudiu Gălăţeanu. Aceştia vor trebui să caute o valiză cu bani, despre care nu se ştie exact dacă a fost furată sau a fost încredinţată spre păstrare.

Judecătorul“, interpretat de Florin Iftode, va da o anumită sentinţă în prezenţa martorilor, care vor fi copiii din sală. „Teatrul „Vasilache“ va fi transformat într-un sediu de poliţie. Toţi cei care vor cumpăra bilete pentru spectacol vor fi în sală alături de poliţiştii care vin la serviciu. Copiii îi vor obliga să joace un spectacol special pentru ei. Poliţiştii vor fi actori, le vor spune poveşti micuţilor şi vor mânui păpuşi“, a detaliat Mihaela Nistorică, directorul artistic al Teatrului de păpuşi „Vasilache“.

Spectacolul este gândit pentru a dezvolta simţul civic copiilor iubitori de teatru. „Om mare ai devenit,/Om mare ai ajuns/ Şi crezi că la orice tu poţi găsi răspuns,/ Dar uiţi c-ai fost copil şi ai iubit cândva,/ Teatrul de păpuşi ce şi al tău era / În astă lume-n care orice e trecător,/ Doar teatrul de păpuşi e al copiilor“, asta vor învăţa să cânte micuţii prezenţi duminică la teatru.

Regia spectacolului este semnată de Valentin Dobrescu, scenografia îi aparţine lui Mihai Pastramagiu, iar ilustraţia muzicală a fost gândită de Constantin Panaite şi Alexandru Panaite. Preţul unui bilet de intrare este numai 5 lei.

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite