Botoşani: Spectacol dedicat mamei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Afiş spectacol
Afiş spectacol

Actorul Marius Rusu va fi alături de copiii din grupul Cheia Sol în cadrul spectacolului "Destinatar: Mama" pe care l-au pregatit pentru toate mamele din lume.

Actorul de la Teatrul pentru Copii şi Tineret "Vasilache" continuă colaborarea cu grupul de copii începută în urmă cu aproximativ un an.

"Colaborarea noastră cu actorul Marius Rusu a depăşit demult un an, dar fidelitatea şi pasiunea investite sunt mai presus de orice timp. Pentru actorul Marius Rusu a fost propunerea iar copiii din grupul Cheia Sol au câştigat prietenia lui pe care i-au împărtăşit-o imediat. Am realizat împreună spectacole în urma cărora copilaşii au învăţat din experienţa lui de actor", a declarat Oana Puşcaşu, coordonatorul grupului Cheia Sol.

Membrii grupului va invită astăzi de la ora 18.00, la Teatrul Mihai Eminescu pentru a urmări un spectacol special dedicat mamei. Emoţiile şi surprizele vor juca un rol primordial în spectacolul pe care membrii grupului l-au pregătit pentru toate mamele din lume. Actorul  Marius Rusu va avea un rol important în derularea spectacolului însă pentru a-l descoperi trebuie să veniţi la spectacol, mai ales că intrarea va fi liberă.

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite