Botoşani: Spargeri în lanţ la vilele de lux aflate în construcţie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţiştii sunt pe urmele unor hoţi care au spart mai multe vile aflate în construcţie. Hoţii aa spart într-o noapte cinci vile din cartierul Cişmea. Printre casele sparte se află şi vila şefului Biroului Poliţiei Rutiere Botoşani.

Hoţii s-au specializat în a sparge vile de lux aflate în construcţie de unde pot fura nestingheriţi materiale sau utilaje lăsate prin curţi pe care apoi le vând tot celor care au case în lucru.  În municipiul Botoşani deja acţionează o bandă extrem de bine organizată care are la activ câteva spargeri celebre printre care şi casa comisarului şef  Victor Ciubotaru, şeful Biroului Poliţiei  Rutiere Botoşani. „ De la mine nu au avut ce fura pentru că nu mai aveam nimic interesant prin casă. Erau trei lopeţi ruginite de care nici nu sau atins. În schimb mi-au distrus cu o rangă uşa de termopan de la intrare. „ a declarat comisarul şef  Victor Ciubotaru.

Ultimele spargeri înregistrate de Poliţie au avut loc în noaptea de 25 spre 26 ianuarie.  Hoţii au furat bunuri în valoare de peste 7000 de lei. Dintr-o singură casă ei au furat nu mai puţin de 16 calorifere. Proprietarii vilelor aflate în construcţie sunt pur şi simplu terorizaţi, mai ales că şi câinii de pază sunt puşi pe fugă atunci când acţionează. „Un vecin şi-a adus un câine lup în curte însă hoţii l-au bătut cu ciomegile până l-au pus pe fugă.  a spus Petru Turcoman, unul dintre păgubiţi.

Poliţia susţine că are un cerc de suspecţi şi în scurt timp îi va identifica pe spărgători.

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite