Botoşani: Şpăgarul de la Taxe şi Impozite pus să cântărească gunoiul şi să păzească câinii vagabonzi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Până la finalizarea cercetărilor penale Cătălin Gabriel Vasilache va munci la groapa de gunoi a oraşului. Tânărul de 27 de ani a lucrat trei ani în cadrul Direcţiei de Taxe şi Impozite Botoşani, însă a fost prins în flagrant în timp ce primea 700 de lei mită şi mutat disciplinar la rampa de gunoi.  

Angajatul Direcţiei Locale de Taxe şi Impozite a fost prins în flagrant  la sfârşitul lunii octombrie în timp ce primea de la un patron  mită pentru eliberarea unui certificat fiscal din care să reiasă că un agent economic  nu are datorii către stat.

Cătălin Gabriel Vasilache a ajuns de la munca de birou să cântărească gunoiul oraşului şi să  păzească câinii vagabonzi de la padocurile primăriei. Executivul Primăriei a decis ca fostul funcţionar să fie angajat la rampa de gunoi  pe un post contractual, până la finalizarea anchetei derulată de parchet.

Este adevărat că nu este tocmai o muncă prea plăcută. Puteam să-l trimitem şi prin oraş la spaţii verzi ori la alte munci, dar dacă tot se pricepe la calculatoare l-am pus să cântărească maşinile cu gunoi care intră pe rampă. Acum are un salariu de muncitor necalificat care este undeva la 450 de lei. „ a spus viceprimaul Florin Ghiorghiţă.

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite