Botoşani: Şoferii botoşăneni păcălesc municipalitatea

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Aceştia ocupă ilegal locurile de parcare, fără să plătească taxa de concesiune.

O parte dintre ei au refuzat să îşi mai reînoiască contractele de concesiune, în timp ce alţii s-au înţeles cu vecinii şi au împărţit între ei locurile de parcare. În luna martie  acestui an municipalitatea a organizat o nouă licitaţie pentru concesionarea locurilor de parcare din muncipiu. Deşi în anii anterioari au avut încheiate contracte de concesiune, aproape 1200 de botoşăneni au refuzat să se mai prezinte la licitaţie, iar locurile nici nu au trezit interesul altor cetăţeni.

„Nu m-am prezentat din principiu. Ca să concesionezi un loc, te obligă să ai făcută la zi plata pentru toate dările locale. Ce treabă are una cu alta. Dacă vor să îmi ia banii pentru parcare să îi ia, dar să nu mă pună să plătesc şi alte dări, pe care eu le plătesc când vreau", a declarat Ovidiu Melinte.

Locurile de parcare sunt ocupate acum de aceleşi persoane, însă primăria nu mai încasează cei 175 de lei, taxa de concesiune.

„Eu am locul înscripţionat cu acordul pe care l-am avut anul trecut. Nimeni nu vine să parcheze pe locul meu pentru că le este frică să nu ia amendă sau să i se ridice maşina. Dacă ei nu au vrut să îmi ia banii, eu tot parches pe acelaşi loc", a adăugat Ovidiu Melinte.

Mai multe detalii în ediţia de mâine a ziarului Adevărul de Seară.

Botoşani



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite