Botoşani: Şoferi căutaţi de poliţişti după ce au fugit de la locul accidentelor! Un bărbat a fost accidentat mortal iar o maşină a ars ca o torţă!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Botoşani: Pompierii nu au mai reuşit să salveze BMW-ul carea ars în totalitate
Botoşani: Pompierii nu au mai reuşit să salveze BMW-ul carea ars în totalitate

Două accidente grave au avut loc noaptea trecută iar şoferii s-au făcut nevăzuţi. Ei sunt căutaţi acum de oamenii legii.

O  masină a ars în totalitate noaptea trecută la ieşirea din localitatea Roma după ce a derapat pe şosea şi s-a izbit în gardul unei casei. Şoferul si prietena sa au reuşit să se salveze în ultima clipă şi s-au făcut nevăzuţi. Flăcările înalte de doi metri i-au scos pe localnici din casă.

Sesizaţi prin apelul unic 112, pompierii au intervenit pentru stingerea incendiului dar nu au putut salva nicic din autoturismul care a aras ca o torţă. ,, Din maşină a rămas doar caroseria. Se pare că şoferul a părăsit locul accidentulşui pentru că maşina nu avea plăcuţe de înmatriculare,, a declarat agent Ionuţ Chiraş, postul de poliţie Roma. Poliţiştii îi caută acum pe cei doi şi nu exclude varianta ca maşina să fi fost furată.

 O oră mai târziu un accident mortal a avut loc în faţa Liceului Mihai Eminescu din municpiu. Un bărbat a fost lovit în plin de o maşină cu numere provizorii. Şoferul a părăsit locul accidentului şi este căutat de poliţişti.

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite