Botoşani: Vezi aici imagini de la accidentul din Dersca surprinse de un martor(UPDATE)

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Botoşani: Şoferul BMW-ului a fugit după producerea accidentului: foto Florin Milici
Botoşani: Şoferul BMW-ului a fugit după producerea accidentului: foto Florin Milici

În urmă cu puţin timp, Costel Mitcu(38 ani) s-a prezentat la postul de poliţie din Dersca şi a recunoscut totul.  Bărbatul a fugit de la locul accidentului după ce  a intrat în plin într-o căruţă şi a accidentat doi adolescenţi.

ora 11.30

Costel Mituc(38 ani) a aflat că este căutat de poliţişti şi a decis să se predea. Şoferul s-a prezentat la postul de poliţie din localitatea Dersca unde este audiat la această oră. Întrucât martorii spun că omul era băut la volan, poliţiştii îl vor duce la spital pentru recoltarea probelor biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. " Nu contează că au trecut atâtea ore de la accident. Alcoolul rămâne în sânge", a spus Daniela Darea, purtător de cuvânt IJP Botoşani. Bărbatul a rămas fără permis de conducere şi este cercetat penal pentru vătămare corporală şi fugă de la locul accidentului. El riscă până la şapte ani de puşcăriei. Oamenii legii cred că cele trei victime ale sale au avut noroc să supravieţuiască mai ales că autoturismele sunt complet distruse, căruţa făcută praf iar calul a fost ucis pe loc.

Vezi aici imagini suprinse de un tânăr, martor la accidentul de aseară

ora 10.30

Echipaje ale poliţiei sunt dispuse la această oră în localitatea Dersca. Oamenii legii îl caută de aseară de la ora 20.00 pe şoferul BMW-ului înmatriculat în Italia care a fugit de la locul accidentului produs la ieşirea din localitatea Dersca în urma căruia trei persoane au ajuns la spital „ Posibil se ascunde printr-un grajd. A fost identificat de martori şi este doar o chestiune d etimp să îl prindem", a spus Daniela Darea, purtător de cuvânt IJP Botoşani.

Botoşani: Accident Dersca

Fugarul, Costel Mitcu(38 ani) din Dersca,  este acuzat de vătămare corporală şi fugă de la locul accidentului. Martorii spun că bărbatul ,care conducea BMW-ul înmatriculat în Italia, era băut bine aşa că poliţiştii îl vor duce şi la spital pentru recoltarea probelor biologice.

Botoşani: Accident Dersca

Acesta riscă până la şapte ani de puşcărie. Din primele cercetări se pare că şoferul se deplasa pe DJ 291B pe raza localităţii Dersca şi, în vârf de pantă, a intrat în depăşirea căruţei în  care se aflau fraţii Andrei Sandu(18 ani) şi Stelică Sandu( 16 ani). Adolescenţii se întorceau de la muncile câmpului când s-a întâmplat nenorocirea.

Botoşani: Opel distrus la Dersca

„ A intrat în depăşirea căruţei, fără să se asigure. Din faţă venea autoturismul Opel şi nu a mai putut frâna. A tras de volan şi a intrat în căruţă. Opelul care venea din faţă a fost impactat în carambolul produs pe şosea", a mai spus purtătorul de cuvânt al Poliţiei. Atelajul a fost aruncat de pe şosea iar calul a fost ucis pe loc. Cei doi adolescenţi au fost transportaţi la Spitalul Municipal Dorohoi cu multiple traumatisme. La fel şi şoferul Opelului, Gigi Bărboi( 36 ani), care a avut nevoie de îngrijiri medicale.

Cele trei victime sunt acum în afara oricărui pericol.

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite