Botoşani: „Şmecherii“ de Botoşani, păsuiţi de „comunitari“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţia Locală sancţionează şi dispune blocarea sau ridicarea maşinilor doar în cazul cetăţenilor simpli.

Atunci când e vorba de maşini de lux sau persoane cu influenţă la nivel local, doar se prefac că îşi fac treaba. O limuzină parcată astăzi dimineaţă neregulamentar pe un loc de parcare destinat persoanelor cu handicap, a demonstrat încă o dată modul selectiv de operare al angajaţilor Poliţiei Locale. Sesizaţi de către reprezentanţii mass-media, poliţiştii locali au venit prompt, au întocmit proces verbal în lipsă şi au dispus blocarea autoturismului. După numai zece minute, autoturismul nu mai avea dispozitivul de blocare pe roată, iar limuzina,  tot pe loc rezervat persoanelor cu handicap se afla.

„Maşina este a Ministerului Justiţiei. Când o să vină o persoană cu handicap, noi o să asigurăm un loc de parcare. Noi ştim ce avem de făcut. Nu sunteţi dumneavoastră îndreptăţit să vedeţi ce activitate îmi desfăşor", a explicat Ioan Onuţu, şeful Poliţiei Locale.

Limuzina în cauză este înmatriculată pe o societate de leasing şi nicidecum pe Ministerul Justiţiei.

„S-a vorbit inclusiv cu domnul vice Ghiorghiţă, s-a intervenit peste tot şi ştim ce avem de făcut. Maşinile nu se mai ridică pentru că aşa s-a stabilit de către consilierii locali. Mergeţi şi vorbiţi cu dumnealor", a adăugat Ioan Onuţu.

Contactat telefonic, viceprimarul Florin Ghiorghiţă l-a contrazis pe şeful Poliţiei Locale.

„M-a sunat domnul Onuţu şi i-am transmis să acţioneze conform legii, nimic altceva", a declarat viceprimarul Florin Ghiorghiţă.

Reprezentanţii firmei HS nu au putut fi contactaţi pentru a confirma dacă s-a făcut sau nu plata deblocării autoturismului.

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite