Botoşani: Sindicatele încearcă şi îşi rezolve problemele cu ajutorul prefectului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Întâlnirea a durat mai bine de două ore
Întâlnirea a durat mai bine de două ore

O delegaţie a sindicatelor din spitale, afiliate la federaţia SANITAS, însoţită de liderul judeţean al confederaţiei CNSLR Frăţia, s-a întâlnit astăzi cu prefectul judeţului pentru a-i înainta o notă de protest.

Totodată liderii sindicatelor din spitale au ridicat in faţa prefectului, Cristian Roman, mai multe probleme ale căror rezolvare se poate face la nivel local sau prin demersuri făcute la nivel central de către autorităţile locale.

„Mă bucur şi le mulţumesc pentru faptul că au ales calea dialogului, pentru că acesta este cel mai productiv. Am identificat în discuţia noastră şi probleme care, cu bunăvoinţă şi implicare, se pot rezolva pe plan local sau prin demersuri pe care responsabilii judeţului le pot face la nivel central", a declarat prefectul la finalul întâlnirii cu sindicaliştii.

După ce se va clarifica situaţia cu directorii de la Direcţia de Sănătate Publică şi spitale, prefectul va convoca o întâlnire cu aceştia, cu liderii de sindicat, conducerea de la Casa Judeţeană de Asigurări şi cu Preşedintele Consiliului Judeţean, respectiv primarii care au preluat în administrare unităţi sanitare.

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite