Botoşani: Sindicaliştii botoşăneni, indecişi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Bugetarii botoşăneni nu s-au hotărât dacă vor apela la aceeaşi formă de protest ca şi omologii din restul ţării.

Liderii confederaţiilor sindicale au făcut apel către toţi sindicaliştii ca mâine să înterupa activitatea, ca ultimă formă de protest înainte de declanşarea grevei generale. La nivelul judeţului Botoşani, sindicaliştii bugetari sunt încă indecişi, iar liderii judeţeni sunt sceptici în această privinţă.

„La cum îi cunosc eu pe sindicalişti, aştept ziua de mâine să văd cine va întrerupe activitatea",a  declarat Marius Oroşanu, liderul Cartel Alfa.

În timp ce bugetarii încă se mai gândesc dacă să întrerupă activitatea, finanţiştii strâng în continuare semnături pentru declaşarea grevei generale.

„Pe data de 18 la Braşov se va hotărâ data declanşării grevei generale. Greva se va declanşa sigur, urmează să stabilim doar data, pentru că nu se mai poate aşa. Intrăm în grevă şi îi băgăm în ceaţă pentru că nu e normal ca cei care ne conduc să se distreze pe seama acţiunilor noastre de protest şi să nu ne ia în seamă", a declarat Andrei Paramanov, liderul sindicaliştilor finanţişti.

Cele cinci confederaţii sindicale au făcut apel la întreruperea voluntară a activităţii de către toţi angajaţii, miercuri, 3 noiembrie, între orele 12.00 şi 16.00, când este şedinţa de Guvern.

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite