Botoşani: Şi banii pentru ecarisaj au fost epuizaţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Câinii comunitari nu se vor mai plimba pe străzi
Câinii comunitari nu se vor mai plimba pe străzi

Firma de ecarisaj care a preluat în acest an contractul de prindere a câinilor comunitari a prins mai mulţi patrupezi decât a anticipat municipalitatea.

Potrivit municipalităţii, până la finele anului viitor, câinii comunitari vor fi doar o amintire în municipiu. Actuala firmă de ecarisaj avea obligaţia contractuală de a prinde 200 de câini maidanezi pe lună, dar a ajuns la o medie de câte 350-400.

„Haitele mari din oraş au dispărut, acum am început să lucrăm în zonele de case şi fabrici. Dacă înainte primeam câte trei sesizări pe săptămână, de o lună de zile nu am mai primit niciuna de la cetăţeni. Pe de altă parte, mai trebuie educată şi lumea care dă drumul câinilor maidanezi pe stradă. Acţionăm împreună cu Poliţia Comunitară, atât timp cât animalele nu sunt pe teren proprietate privată", a declarat viceprimarul municipiului Botoşani.

Activitatea societăţii a scos din conturile municipalităţii 100.000 lei până în prezent, iar până la finele anului ar mai fi nevoie de alţi 30.000 lei pentru asigurarea serviciului de ecarisaj.

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite