Botoşani: Şi-a violat fetele timp de trei ani

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un bărbat în vârstă de 46 de ani şi-a violat cele trei fete în mod repetat încă de la vărsta de 5 ani.

Ştefan Păun, din localitatea Mileanca a plecat împreună cu soşia şi cu cele trei fete în Italia în urmă cu trei ani. Soţia acestuia a reuşit să îşi găsească de muncă, în schimb bărbatul a preferat să stea degeaba şi să profite de fetiţele sale. Timp de trei ani, acesta şi-a violat cele trei fete, cea mai mică având vârsta de 5 ani.

"Fetele au venit în ţară şi în moment în care s-a pus probema să plece din nou, acestea au reclamat bunicii lor fiind sesizate organele de protecţia copilului care au adus la cunoştinţa autorităţilor cele reclamate de fiice. În acest moment, Ştefan Păun se află internat în spital în vederea realizarii unei expertize psihiatrice", a declarat purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Botoşani, Aurel Simion.

Bărbatul a fot internat la Spitalul de Psihiatrie ieri dupamiază, după ce a refuzat să dialogheze cu organele de anchetă.

"Pacientul este foarte calm. Este lucid, nu este agresiv. A refuzat să primească medicamentaţie. Este un caz clasic al unui psihopat, dacă a putut să comită asemenea fapte. În mod sigur a avut discernământ în momentul comiterii violurilor", au precizat surse din cadrul Spitalului de Psihiatrie Botoşani.

Cele trei fete care au acum 8, 10 şi 12 ani au fost încredinţate temporar bunicii acestora, dinspre mama.

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite