Botoşani:(VIDEO) Update: Un tată şi-a ucis fiul sub ochii nepoţilor: Criminalul a fost prins în această dimineaţă într-un lan de porumb!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Costache Boloca a fost găsit de poliţişti îintr-un lan de porumb
Costache Boloca a fost găsit de poliţişti îintr-un lan de porumb

Teribila crimă a avut loc aseară în localitatea Lunca. Criminalul va fi dus la Parchetul de pe lângă Tribunalul Botoşani cu propunere de arestare preventivă pentru omor calificat.

Ora 10.20:

Toată noapte l-au căutat poliţiştii din Lunca pe bărbatul de 58 de ani care şi-a ucis fiul cu un cuţit apoi a fugit. Costache Bologa( 58 ani) a fost găsit în această dimineaţă într-un lan de porumb de la marginea localităţii unde s-a ascuns după comiterea crimei. Autorul a fost încătuşat şi dus la sediul poliţiei. El va fi prezentat magistraţilor cu propunere de arestare preventivă pentru 29 de zile pentru comiterea infracţiunii de omor calificat. Pentru fapta sa, el riscă până la 20 de ani de închisoare.

ora 8.00

Pe fondul consumului excesiv de alcool, un bărbat de 58 de ani şi-a omorât propriul fiu după care a fugit de acasă.

"Ăsta bătrân a pornit cearta. Eu am venit de la priveghi şi i-am găsit sfădindu-se acasă. Cred că avea vreo două kile de vin terminate, numai acasă. Ei se certau mereu, pe motiv că băieţii nu îl ascultă, că nu se duc la treabă şi aşa mai departe", a declarat Boloca Cristina.

Potrivit soţiei autorului crimei, totul a pornit de la nepoata acestuia, care , în joacă a dat o palmă tatălui său. Iritat de indulgenţa arătată de fiul său, Costache Boloca a pornit cearta ce a degenerate în scurt timp.

Botoşani: Crimă Lunca

"A spus că ne taie pe toţi. Nu contează câţi, pe toţi ne taie. Asta mica era întinsă pe pat. A scos cureaua şi i-a dat ei o bătaie.  Noi ne-am băgat şi i-am spus lui Marcel să nu se i-a de tată-su", a povestit soţia celui decedat, Lăcrămioara Boloca.

Autorul crimei a lovit în cine i-a ieşit în cale. Nu a contat că e vorba de copii sau nepoţi. A lovit până ce a găsit un cuţit, pe care l-a înfipt în gâtul fiului său de 34 de ani.

"A dat cu sare în ochi la fiecare. Lui ăsta mai mic i-a dat cu o oală în cap. M-am dus repede după domnul poliţai la vale şi până m-am dus, el a găsit cuţitul şi l-a omorât pe Marcel", a dăugat Lîcrămioara Boloca.

Fetiţa cea mică, de la care a pornit cearta a fost martoră la tot evenimentul. După sosirea forţelor de ordine, copila nu se mai oprea din povestit.

"I-a dat în picior şi apoi cu sare. Tata a strigat: Omoară-mâ, omoară-mă. I-a dat cu cuţitul la gât şi a fugit. Tata îi spunea: Uite ce ai făcut... şi a murit", povestea copila de numai şase ani.

După ce a conştientizat fapta, Costache Boloca a fugit de acasă.

"Boloca Costache este cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de omor calificat şi riscă  o pedeapsă cu închisoarea de la 15 la 20 de ani. Autorul este dispărut de la domiciliu. Este căutat de către organele de Poliţie şi sperăm să dăm de el cât mai repede", a declarat procurorul Vasile Şelaru.

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite