Botoşani: Şi-a dat foc după o ceartă cu soţia :Bărbatul a decedat la spital!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un bărbat de 50 de ani din Botoşani a ajuns aseară la spital cu arsuri de gradul III şi IV pe 90% din suprafaţa corpului. Medicii sunt rezervaţi cu privire la şansele sale de supravieţuire.

Ora 10.00

Bărbatul a decedat  în jurul orei 4.00 dimineaţa  pe secţia de reanimare susţin cadrele medicale care s-au chinuit zadarnic să îl salveze. Bărbatul a fost menţinut în viaţă de aparate dar inima sa a cedat. ,, A fost internat în jurul orei 22.00. Nu avea o bucăţică de piele nearsă. NU putea fi trasnportat la Iaşi dată fiind starea foarte gravă. A făcut stop cardiorespirator şi a decedat " a declarat dr. Mihaela Miller, director medical Spitalul Judeţean Botoşani.

Poliţiştii au început cercetările pentru a stabili dacă omul şi-a dat foc sau a fost incendiat de vreo rudă.

ora 8.00

Chiar victima a sunat aseară la 112 ca să ceară ajutorul ambulanţierilor când a început să ardă ca o torţă. Bărbatul era incoerent, spun pompierii dar şi ambulanţierii care au primit apelul.  Imediat un echipaj de la ambulanţă s-a deplasat în localitatea Icuşeni- Vorona şi l-a preluat pe Ioan Apachiţei. Bărbatul a fost transportat de urgenţă la Spitalul Judeţean Botoşani cu arsuri de gradul 3 şi 4.

,, Prognosticul este rezervat. Pacientul are arsuri pe 90 % din suprafaţa corpului"  a declarat dr. Alin Amironesei, medic SJA. Bărbatul a foist internat la Secţia de Reanimare.

Din mesajul transmis prin 112 reieşea că omul a fost aruncat in aer de suflul exploziei unei butelii. In realitatate, omul şi-a turnat o sticlă de diluat pe el şi şi-a dat foc dupa ce s-a certat cu soţia sa. Cazul este cercetat acum de poliţişti care vor stabili ce l-a determinat pe bărbat să recurgă la acest gest extrem.

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite