Botoşani: Sfântul Valentin se sărbătoreşte la patinoar

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Botoşani: Dana şi Cătălin s-au căsătorit penru o zi
Botoşani: Dana şi Cătălin s-au căsătorit penru o zi

Îndrăgostiţii sunt aşteptaţi pe ringul de gheaţă pentru a se  căsători cu acte în regulă pentru o zi . Cele mai frumoase declaraţii de dragoste vor fi premiate cu un sejur de şapte zile pe litoral în această vară

Cuplurile de îndrăgostiţi de toate vârstele sunt aşteptate să îşi jure credinţă veşnică şi să îşi unească destinele într-un mod inedit: pe patine.

Gheaţa au spart-o  Dana şi Cătălin , doi tineri liceeni  care s-au cunoscut vara trecută la mare şi s-au căsătorit de pentru o noapte. Au primit şi un certificat de căsătorie şi s-au înscris la concursul pentru câştigarea unui sejul de şapte zile pe litoral în această varăoferit de primăriecelor care îşi fac cele mai frumoase declaraţii de dragoste.  ,,Ce poate să fie mai frumos decât dragostea. O s-o iubesc toată viaţa mea. Sper că vom câştiga concursul şi vom pleca împreună la mare " a spus Cătălin Izină. 

Muzica, distracţie şi spectacolele în aer liber  sunt doar câteva din ingredientele unei seri plăcute organizată în premieră de primărie de Ziua Îndrăgostiţilor.

Botoşani



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite