Botoşani: Sexul tare înmuiat de tranziţie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Evenimentul de Botoşani
Evenimentul de Botoşani

Potrivit sociologilor, secolul modernităţii va fi unul predominant feminin. Bărbaţii cad mai uşor pradă stresului tranziţiei, care îi împinge spre alcoolism, comportament violent şi boli. Tranziţia face tot atâtea victime în rândul bărbaţilor ca şi un război. Citiţi cele mai interesante articole în revista presei locale.

Sexul tare inmuiat de tranzitie 

Potrivit sociologilor, secolul modernitatii va fi unul predominant feminin. Barbatii cad mai usor prada stresului tranzitiei, care ii impinge spre alcoolism, comportament violent si boli. Tranzitia face tot atatea victime in randul barbatilor ca si un razboi.

Mai multe detalii în Evenimentul de Botoşani

Asalt pe milioanele Consiliului Judetean

158 de milioane de lei sunt la dispozitia judetului pentru impartirea pe unitatile subordonate. Asa cum arata la ora actuala proiectia bugetara proprie a judetului, scoasa spre dezbatere publica pentru 15 zile, bugetele institutiilor aflate sub coordonarea si controlul CJ sunt aproximativ pe aceeasi linie ca in anul precedent. Pe alocuri exista totusi reduceri de ordinul sutelor de mii de lei.

Articolul complet în Evenimentul de Botoşani

Locuitorii din satul Pustoaia- Virfu Cimpului, lasati fara televizoare si calculatoare

Locuitori din localitatea Pustoaia-Virfu Cimpului au ramas, la sfirşitul săptăminii trecute, fara apartură electrocasnică. S-a intimplat, vineri, 12 februarie, in jurul orelor 14.00, cind la unul dintre transformatoarele care alimentează localitatea Virfu Cimpului s-a produs o avarie care a provocat intreruperea alimentării cu energie electrică la circa 120 de consumatori.

Citiţi mai departe pe www.botoşaninews.ro

Salarii în scădere la Botoşani

Dacă numărul şomerilor a explodat în ultimul an, nivelul salarizării cunoaşte o continuă diminuare. Conform aceloraşi date făcute publice de Direcţia Judeţeană de Statistică, în luna decembrie din 2008 cîştigul salarial mediu brut era la Botoşani de 1.546 de lei, pentru ca la finele lui 2009 să scadă pînă la 1.421 lei.

Mai multe detalii pe www.martorincomod.ro

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite