Botoşani: Post de director scos la concurs la o instituţie de cultură

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Miluţă Jijie ocupă în prezent funcţia de director al Memorialului Ipoteşti, prin interimat
Miluţă Jijie ocupă în prezent funcţia de director al Memorialului Ipoteşti, prin interimat

Un post de director care a trezit numeroase dispute până acum, este scos la concurs de autorităţile judeţene. Este vorba despre funcţia de director din cadrul Memorialului Ipoteşti.

Reprezentanţii Consiliului Judeţean Botoşani au anunţat data organizării concursului pentru postul ce de anul trecut este ocupat prin interimat de către Miluţă Jijie.

Examenul pe post se va organiza pe data de 8 aprilie la sediul Consiliului Judeţean Botoşani şi va consta în susţinerea proiectelor de management depuse luna aceasta, până pe data de 23, la sediul Consiliului Judeţean.

Pot aspira la o asemenea funcţie doar cei  cfare au studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată absolvite cu diplomă de licenţă, în domeniul: economic, juridic, management, administraţie publică.

De asemenea, cei interesaţi trebuie să aibă minim cinci ani de vechime în specialitatea studiilor absolvite. Mai multe detalii se pot găsi pe site-ul Consiliului Judeţean Botoşani, respectiv www.cjbotosani.ro

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite