Botoşani: Se bate pasul pe loc

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Lucrările la calea de rulare din municipiu au fost sistate. Municipalitaea dă vina pe timpul ploios, în timp ce şoferii strâng din dinţi de fiecare dată când nimeresc în gropile şi şanţurile rămase în urma constructorilor.

De două săptămâni, de pe arterele deterioaret ale municipiului au dispărut echipele constructorilor care se ocupau de asfaltare sau de bordurare. Şoseaua de Centură, sau Calea Naţională arată acum ca nişte drumuri comunale desfundate.

"Abia se circulă. Zilnic fac drumul Botoşani-Zona Industrială de patru ori. Nu ştiu pe unde să mai merg. Pe Calea Naţională îmi tai cauciucurile în şina de tramvai, iar pe Şoseaua de Centură îmi rup maşina în gropile rămase după decopertare", a declarat Florin Ignat, inginer.

Şoseaua de Centură a fost decopertată încă de acum două săptămâni pentru viitorul covor asfaltic şi aşa a rămas. La Calea Naţională, cea mai deterioartă arteră a municipiului în urma lucrărilor de înlocuire a conductelor de apă şi canalizare, s-a început bordurarea, deşi maşinile abia se mai pot strecura printre gropi.

 "Dacă ne apucăm de asfaltat, vin cetăţenii şi se plâng că asfaltăm pe ploaie. Pe ploaie, să torni asfalt înseamnă să munceşti în zadar", a declarat viceprimarul Cătălin Alexa.

Aflaţi reacţiile botoşănenilor în ediţia de mâine a ziarului Adevărul de Seară.

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite