Botoşani: Şcoala Populară de Artă va avea un nou şef

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Şcoala Populară de Artă Botoşani
Şcoala Populară de Artă Botoşani

Consilierii judeţeni au decis să nu-i mai prelungească mandatul actualului director care a îndeplinit vârsta de pensionare încă din 2004.

La propunerea unuia dintre vicepreşedinţii Consiliulului Judeţean, respectiv Cătălina Lupaşcu, majoritatea consilierilor judeţeni au votat vineri încetarea mandatului unui director care s-a dovedit a fi de nota 10 în urma evaluărilor făcute în acest an.

Astfel, din luna aprilie, Victor Hreniuc nu va mai fi directorul Şcolii Populare de Artă Botoşani. Pentru postul de conducere din cadrul acestei instituţii urmează să se organizeze concurs.

„Legea nu prevede faptul că perioada managementului este strict legată de vârsta de pensionare, însă, eu respect hotărârea consilierilor judeţeni", a spus Victor Hreniuc.

Tot astăzi, consilierii judeţeni au pus în discuţie problema altui director din cadrul unei instituţii de cultură aflat într-o situaţie similară. Consiliul Judeţean a decis prelungirea mandatului cu încă trei ani în cazul lui Ion Ilie, managerul Centrului de Creaţie şi Conservarea Tradiţiilor Populare Botoşani.

Şi Ion Ilie a obţinut nota 10 în urma evaluării, însă, cum anul acesta directorul împlineşte vârsta de pensionare, era necesar prelungirea contractului cu acordul consilierilor judeţeni.

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite