Botoşani: Şcoala 4 s-a desfiinţat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După ce municipalitatea a reuşit să renegocieze contractul de închiriere pentru unul dintre cele două corpuri ale Şcolii numărul 4 , instituţia a încetat să mai funcţioneze. Scoala a fost transformată în structură a Şcolii nr. 11.

"Decizia Inspectoratului Şcolar este motivată de faptul că numărul elevilor a scăzut foarte mult şi ca urmare şcoala nu îşi poate păstra personalitatea juridică", a declarat directoarea Şcolii nr.11, Rodica Başno.

Deşi acum educaţia copiilor Scolii 4 ţine de conducerea Şcolii nr.11, elevii vor învăţa în aceleaşi săli insalubre şi cu aceleaşi cadre didactice.

"Noi am preluat numai managementul Şcolii nr.4 Botoşani. Elevii vor învăţa tot în aceleaşi clase, cu aceeşi profesori, după acelaşi program", a adăugat Rodica Başno.

Deşi municipalitatea a alocat în luna august fonduri pentru reparaţii capitale la unul din corpurile Şcolii 4, nimic nu s-a făcut. În decurs de un an de zile cei aproximativ 150 de elevi ai şcolii nr.4 vor fi asimilaţi de clasele Şcolii nr.11.Fosta Şcoală nr.4 mai avea câte o clasă pentru fiecare an şcolar şi două pentru anul cinci de studi, însă nici acestea nu erau complete. Pentru clasa I doar 15 copii au fost înscrişi pentru anul şcolar 2010 - 2011.

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite