Botoşani: Scăpăm de kilogramele în plus la Spitalul de Recuperare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Baza de tratament a unităţii medicale este locul unde puteţi să vă menţineţi silueta. Mesele uşoare bazate pe legume şi fructe, dar şi mişcarea ar fi câteva din soluţii. 

Nutriţioniştii asigură că dieta combinată cu sportul vă scapă într-o săptămână de cinci kilograme. După mesele copioase de Sărbători, o perioadă de detoxifiere a organismului este ideală pentru a vă reveni în formă şi pentru a scăpa de kilogramele în plus.

35 de lei costă un abonament la fitness

Exerciţiile fizice, sauna şi masajul sunt aproape obligatorii pentru cei care ţin neapărat să slăbească. Pentru botoşăneni, o soluţie ideală ar fi o programare la complexul de tratament şi recuperare din incinta Spitalului „Sfântul Gheorghe“ din zona industrială a oraşului.

„În această perioadă suntem foarte aglomeraţi. Sunt foarte multe solicitări mai ales din partea doamnelor care vor să slăbească după Sărbători şi vin pentru remodelare“, a spus Gabriela Vărzari, directorul spitalului.

Fiind unitate spitalicească, preţurile sunt cele mai mici din oraş. Abonamentele la fitness, pentru opt şedinţe, sunt 35 de lei, la bazin şi saună ajung la 150 de lei, iar o şedinţă de masaj de 40 de minute costă 30 de lei. „Este foarte important să slăbim sănătos şi să ne tonifiem organismul. Tocmai de aceea, recomandăm minim trei şedinţe de fitness de jumătate de oră pe zi, dublate de un masaj profesionist. O jumătate de oră petrecută în sauna unităţii medicale ajută la arderea caloriilor şi eliminarea toxinelor din organism“, a declarat medicul Carmen Gavrilaş. 

Foarte important este şi ce mâncăm, sportul nefiind suficient pentru a slăbi.  Exerciţiile fizice dublate de o dietă bazată pe salate şi legume vă vor ajuta să scăpaţi într-o săptămână de minimum cinci kilograme. Nutriţioniştii recomandă salatele bazate pe ţelină şi morcov, dar şi sucurile naturale ori ceaiurile.  Pâinea trebuie scoasă din alimentaţie în această perioadă sau înlocuită cu pâinea prăjită, dar nu mai mult de două felii pe zi. Plimbările dese sunt de asemenea recomandate în această perioadă.

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite