Botoşani: Scandal la Remat: ,, Trebuie să dai şpagă şi pentru rable!”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Zeci de botoşăneni s-au înghesuit în această dimineaţă la centrele de dezmembrări auto ca să pună mâna  pe ultimele vouchere. Peste 200 de proprietari de rable au rămas în afara programului.

La primele ore ale dimineţii, angajaţii centrului de dezmembrări auto din zona industrial a oraşului au distribuit ultimele 40 de vouchere. Aproape 100 de botoşăneni care şi-au parcat maşinile în faţa centrului de aproape două săptămâni au stat la coadă în speranţa că vor pune mâna pe ultimele 40 de bonuri. Oamenii sunt nemulţumiţi şi acuză angajaţii centrului de abuz.

,, Ieri a venit un mecanic şi a marcat cu un cui maşinile care i-au convenit şi atât. Fac afaceri şi cu rablele. Trebuie să dai şpagă şi pentru rable  ca să te bage în faţă. Eu stau cu maşina pe dreapta de două săptămâni şi încă nu am reuşit să o casez" a spus Viorel Dulgheru, electrician.

 Circulaţia în zona industrială a oraşului este blocată de cozile de rable parcate în apropierea centrului Remat. O nouă suplimentare de 300 de bonuri va fi solicitatată astăzi Administraţiei Fondului de Mediu.

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite