Botoşani: Şase persoane rănite într-un accident rutier grav

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Accidentul a avut loc ieri, în localitatea Gorbăneşti. Un Volkswagen Golf a intrat pe contrasens şi s-a izbit frontal într-o Dacie 1310. Printre victime se află şi un copil de 5 ani.

Potrivit Poliţiei Rutiere, duminică, în jurul orei 12.00, în timp ce conducea autoturismul Volkswagen Golf pe DN 29 D, pe relaţia Truşeşti-Botoşani, Ştefan P, de 39 ani, din municipiul Botoşani, a intrat într-o curbă  la stânga, semnalizată în mod corespunzător, şi din neatenţie a pătruns pe contrasens moment în care a  intrat în coliziune cu autoturismul Dacia 1310  condus de Alexandru-Gabriel H de 20 ani, din comuna Gorbăneşti, judeţul Botoşani.

 Din accident a rezultat vătămarea corporală gravă a lui H. Alexandru Gabriel şi a minorei T. L. de 5 ani, din comuna Gorbăneşti, aflată pe bancheta din spate a autoturismului Dacia 1310, care a fost internată la Spitalul de Pediatrie Botoşani.

Alţi patru pasageri aflaţi în acelaşi autoturism, respectiv V. Cezar de 18 ani, T. Cătălin de 34 ani, T. Liliana de 23 ani şi T. A. de 4 ani au fost răniţi uşor.

Conducătorii auto nu se aflau sub influenţa băuturilor alcoolice. Ştefan P este cercetat acum sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă, cauza urmând a fi soluţionată procedural.

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite