Botoşani: Sărbători Pascale de foc pentru pompieri

0
Publicat:
Ultima actualizare:

 Zilele de 23 şi 24 aprilie 2011 au fost de foc pentru pompierii botoşăneni solicitaţi să intervină în 11 de situaţii de urgenţă.

Pompierii au stins cinci incendii, au avut patru intervenţii SMURD, au ajutat la transportul unei persoane supraponderale din apartamentul proprietate la ambulanţă şi au intervenit pentru salvarea unui căţel căzut într-o fântână.

Pentru stingerea incendiilor şi înlăturarea efectelor au acţionat, în total, 30 de pompieri, cu cinci autospeciale cu apă şi spumă. În urma incendiilor provocate de utilizarea unui cablu electric defect, jocul copiilor cu focul, fumatul în locuri nepermise, nerespectarea normelor p.s.i. pe timpul distrugerii prin ardere a resturilor vegetale şi acţiunea intenţionată s-au înregistrat pagube în valoare de 3.000 lei. S-au salvat şi protejat bunuri materiale în valoare de peste 200.000 de lei.

I.S.U. Botoşani face un apel către cetăţenii judeţului să respecte, acasă, la locul de muncă, dar şi în lăcaşele de cult, normele generale de prevenire a situaţiilor de urgenţă.

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite