Botoşani: Sănătatea se mută în sălile de judecată

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Zeci de procese declanşate în sistemul sanitar botoşănean se află actualmente pe rolul instanţelor de judecată, mărul discordiei fiind, în majoritatea cazurilor, neacordarea unor drepturi salariale. Citiţi cele mai interesante articole în revista presei locale.

Sanatatea se muta in salile de judecata 

Zeci de procese declansate in sistemul sanitar botosanean se afla actualmente pe rolul instantelor de judecata, marul discordiei fiind, in majoritatea cazurilor, neacordarea unor drepturi salariale.

Mai multe detalii în Evenimentul de Botoşani

Posturile de directori pentru independenti nu au ajuns la negociere

PD-L poarta in aceste zile negocieri cu Grupul Parlamentarilor Independenti si cu ceilalti aliati de guvernare in vederea stabilirii modului de colaborare. Pe plan local insa, Catalin Flutur, presedintele organizatiei judetene PD-L, a negat ca ar fi avut discutii cu cei doi parlamentari independenti, senatorul Liviu Campanu si deputatul Neculai Rebenciuc.

Citiţi mai departe în Evenimentul de Botoşani

Personalul de la Laboratorul de analize medicale va fi preluat de firma Sanomed pina la sfirsitul acestei luni

Personalul de la Laboratorul de analize medicale va fi preluat de firma Sanomed pina la sfirsitul acestei luni. Gheorghe Apetroaie, directorul medical al Directiei de Sanatate Publica, a declarat ca firmele care au donat aparatura cu titlu gratuit spitalului au venit sa isi ia aparatura. Saptamina viitoare reprezentantul firmei Sanomed se va afla la Botosani.

Mai multe detalii pe www.botosaninews.ro

Campioana plăcerilor pe bani

800 de procese verbale pentru prostituţie. Potrivit postului de televiziune Somax TV, recordul îl deţine o botoşăneancă care a reuşit să adune în mai puţin de 5 ani de zile amenzi de peste 300.000 de lei. Cel mai probabil, acestea se vor transforma în muncă în folosul comunităţii întrucît femeia nu are posibilitatea să-şi achite amenzile în condiţiile în care trăieşte de pe urma prostituţiei.

Citiţi articolul complet pe www.martorincomod.ro

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite