Botoşani: Salvat de la moarte de pompieri

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un bărbat din Botoşani a fost salvat în ultima clipă de pompieri dintr-un  apartament cuprins de flăcări. Marcel I (50 ani), a fost găsit căzut lângă pat,  într-o încăpere alăturată celei unde  a avut loc incendiul. Acesta a suferit o uşoară intoxicaţie cu monoxid de carbon, fiind transportat la spital pentru îngrijiri medicale de specialitate.

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă "Nicolae Iorga" al Judeţului Botoşani a fost sesizat despre producerea evenimentului în această dimineaţă, în jurul orei 05.30. La faţa locului s-au deplasat trei echipaje din cadrul Detaşamentului de Pompieri Botoşani, cu trei autospeciale cu apă şi spumă.

"La sosirea gărzii de intervenţie, ardeau bunurile dintr-o încăpere a apartamentului, aflat la parterul unui bloc de pe strada col. Tomoroveanu, existând pericolul ca flăcările să se extindă şi la celelalte camere. Concomitent cu salvarea proprietarului, s-a acţionat pentru localizarea şi stingerea incendiului",  a declarat Dorina Lupu, purtătorul de cuvânt ISU Botoşani

 Flăcările au distrus bunurile dintr-o singură încăpere a apartamentului, pagubele fiind estimate la cca 2000 lei. S-au salvat şi protejat bunuri materiale în valoare de 400.000 lei.

Incendiul a izbucnit cel mai probabil din cauza unei ţigări aprinse aruncate la întâmplare pe materiale combustibile.

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite