Botoşani: S-au înghesuit la fasole cu cârnaţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
1000 de porţii de fasole au fost pregătite pentru 1 Decembrie
1000 de porţii de fasole au fost pregătite pentru 1 Decembrie

Sute de botoşăneni s-au adunat astăzi în faţa Sălii Polivalente pentru a prinde o porţie de fasole cu cârnaţi şi un pahar de vin oferite gratis de municipalitatea cu ocazia zilei de 1 Decembrie.

Pentru cele aproximativ 100 de porţii au fost folosite peste 200 de kilograme de fasole şi aproape 150 de kilograme de cârnaţi. Nu a lipsit nici vinul fiert din meniul oferit de municipalitate.

"Sărbătoarea Zilei Naţionale a României a început dimineaţă, prin festivităţi oficiale, iar la patinoar, împărţim botoşănenilor tradiţionalele fasole cu cârnaţi. Aceasta va deveni o tradiţie pentru Botoşani. Este cazul ca măcar astăzi să ne bucurăm şi să mai uitam de greutaţi. La Multi Ani, România, La Mulţi Ani, Botoşani", au fost cuvintele adresate botoşănenilor veniţi la cheful cu fasole şi vin de către viceprimarul Florin Ghiorghiţă.

În timp ce persoanele adulte se înghesuiau să ajungă cât mai repede în posesia fasolelor, copii se înghesuiau la patine pentru că astăzi, patinoarul a funcşionat gratis până la orele 17.00.

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite