Botoşani: “Ruşine lor. Un guvern de Hoţi”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Liderii sindicali au amendat verbal metodele de intimidare folosite pentru a opri botoşănenii să participle la greva generală de ieri şi au îndemnat populaţia să nu accepte măsurile de austeritate propuse de guvern.

„Păcat că toata lumea vorbeşte pe la colţuri că le este greu. Dacă le era greu, trebuia să fie alături de noi în stradă. Cei care trec acum pe lângă noi ar trebuie să îşi scoată şapca în faţa noastră şi să ne respecte. Nu vrem mai mult decât un trai decent şi să ne câştigăm drepturile prin muncă. Ruşine lor. Un guvern de Hoţi", a declarat Vasile Chiru , liderul BNS Botoşani.

La pichetarea prefecturii au participat botoşăneni din toate domeniile de activitate, chiar şi elevi şi studenţi.

„Revoluţia a pornit de la studenţi şi acum a venit timpul ca istoria să se repete", a declarat Ion Barnea, student.

Liderii sindicali au îndemnat populaţia să ia măsuri extreme pentru a împiedica punerea în practică a măsurilor propuse de guvern.

„Nu vă uitaţi după reprezentanţi ai guvernului pentru că ei stau acum în birouri şi îşi pregătesc veniturile viitoare. Noi plecăm cu 500 de lei acasă, în timp ce toţi şefii pleacă cu 20000 de lei din consiliile de administraţie unde sunt numiţi. Trebuie să protestăm până ce acest guvern va pleca", a declarat Marius Oroşanu, liderul Cartel Alfa Botoşani.

Potrivit liderilor sindicali, protestele vor continua în Botoşani pe parcursul întregii săptămâni.

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite