Botoşani: Rezultate bune obţinute la Campionatul Naţional de Qwan Ki Do

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În acest sfârşit de săptămână, la Constanţa a avut loc Campionatul Naţional de Juniori la Qwan Ki Do. Pentru podiul s-au bătut aproape 200 de sportivi de la 21 de cluburi din ţară.

La această competiţie, de mare amploare, s-au prezentat 200 de copii cu vârste cuprinse între 7 şi 17 ani, de la 21 de cluburi din ţară. Clubul Sinh Dau Botoşani a participat cu trei echipe la proba de luptă competiţională pe categorii: 13-15 ani masculin şi feminin; 16-17 ani feminin. La ultima categorie  16-17 ani feminin Camelia Cremene a obţinut  locul III, fiind la prima participare la un campionat naţional de mare amploare.

"Speranţă de victorie a fost şi la categoria de 13-15 ani. Sportivele  Iuliana Grădinaru şi Teona Turcu au fost din păcate  eliminate în semifinale." a spus instructorul Costel Airoae, de la clublul Sinh Dau Botoşani

Sportiva a făcut echipă cu  Simona Chiriches  de la Clubul Dao, întelegerea  la participare fiind între cei doi conducători de club.

De la Dao Botoşani au urcat pe podium Bicanca Baciu, care a ocupat locul II la categoria 7-8 ani, Ecaterina Bârlădeanu, locul III la categoria 13-15 ani şi echipa de fete formată din Alexandra Onofrei, Diana Conţac şi Daniela Huminiuc,  cu locul III la categoria 13-15 ani.

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite