Botoşani: Revista presei locale

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Revista presei locale
Revista presei locale

Cele mai importante titluri ale zilei: 5 milioane de euro pentru Termica. Peste doua milioane de euro se vor investi in acest an de la bugetul de stat si de la bugetul local in sistemul de termoficare din Botosani.

In plus, alte aproximativ trei milioane de euro ar putea fi investite din fonduri europene. Astfel, se ajunge la aproximativ cinci milioane de euro. 360 de euro se va cheltui, in medie pe abonat, tinand cont ca Termica mai are aproximativ 14.000 de clienti. 16 scoli revin la Termica.

 Din cele peste doua milioane de euro care vor fi investite de la bugetul local si de la bugetul de stat, reprezentantii societatii de termoficare sustin ca se vor face lucrari pe reteaua de agent termic primar si pe retelele secundare. „Este vorba de doi kilometri de retea de agent termic primar.

Detalii în Evenimentul de Botoşani

Început de an dezastruos pentru firmele din Botoşani cu dizolvări şi suspendări mai  multe ca în 2009
Anul 2010 a început şi mai dezastruos decât 2009, cel considerat drept anul cel mai dificil din punct de vedere economic. Prima lună din 2010 a adus 79 de suspendări de firme, faţă de doar 9 cazuri câte s-au înregistrat în ianuarie 2009, o creştere de 777%, potrivit Oficiului Judeţean al Registrului Comerţului de pe lângă Tribunalul Botoşani.   În Iaşi creşterea firmelor suspendate în prima lună din an este şi mai spectaculoasă, de 1.818%, de la 11 la 211. Nici sucevenii nu o duc mai bine la capitolul business. Numărul firmelor suspendate în ianuarie 2010 faţă de aceeaşi lună din 2009 fiind mult mai mare, respectiv o creştere de 712%, de la 24 de firme la 195. Citiţi mai multe pe banulbotosanean.ro

"Cartea Călătoare" donează volume nevăzătorilor botoşăneni

Biblioteca Judeţeană Mihai Eminescu a reuşit printr-un parteneriat cu Fundaţia „Cartea Călătoare" din Focşani să obţină o donaţie importantă adresată cu precădere persoanelor nevăzătoare de la nivelul judeţului Botoşani.

Este vorba despre cărţi audio şi play-ere Daisy care conţin o serie de volume importante atît din literatura universală cît şi din cea românească. Cele două sisteme vor ajunge la Botoşani în perioada imediat următoare şi vor fi instalate cel mai probabil în incinta Bibliotecii Judeţene din municipiu.

Mai multe pe martorincomod.ro

 

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite