Botoşani: Revista presei locale

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cele mai importante titluri ale zilei:

Pompierul ucis îngropat cu râuri de lacrimi

Aproape 1.000 de persoane au asistat ieri la înmormantarea pompierului Adrian Ciobanu, ucis săptămâna trecută de un coleg de-al sau. Ceremonia s-a facut cu onoruri militare. Convoiul funerar a blocat circulaţia într-un cartier întreg, foarte mulţi dorohoieni vrând să-l vadă pe cel care a fost ucis în curtea Detaşamentului de Pompieri, joia trecută. Duminică, a fost înmormantat Gabriel Robert Atodirese, cel care l-ar fi ucis pe Adrian Ciobanu. Moartea celor doi îi va lega pentru totdeauna în memoria colegilor şi ai comunităţii, toţi fiind marcaţi de această tragedie, care a distrus două familii.

Mai multe detalii în Evenimentul de Botoşani

Patroni, nevoiţi să înregistreze în scurt timp orice angajare sau concediere

Începând cu data de 25 ianuarie 2010, intră in vigoare Hotararea 37/2010 pentru modificarea şi coletarea HG 161/2006, privind întocmirea şi completarea registrului general de evidenţă al salariaţilor.La angajarea fiecărui salariat toate elementele privind identificarea salariaţilor, data angajării, funcţia, ocupată precum şi tipul contractului de muncă, se vor înregistra în registru, cel tarziu în ziua anterioară începerii activităţii salariatului în cauză.

Citiţi mai mult pe   www.botosaninews.ro

Zile fierbinţi la Direcţia Copilului

Au început negocierile Contractului Colectiv de Muncă încheiat la nivelul Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului şi care expiră pe data de 14 februarie 2010, negocieri care vor fi purtate între conducerea instituţiei şi reprezentanţii Sindicatului Impact. Practic, într-o primă fază au fost stabilite primele detalii din runda de discuţii care se vor purta în perioada imediat următoare.

Citiţi mai multe detalii pe www.martorincomod.ro

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite