Botoşani: Revista presei locale

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Presa
Presa

Cele mai importante titluri ale zilei: Botoşaniul, groapă de gunoi pentru Suceava. Deşeurile din municipiul Suceava şi din alte 20 de localităţi ale judeţului ar putea fi transportate la groapa de gunoi din Botoşani.

Anunţul a fost făcut de vicepreşedintele Consiliului Judeţean Suceava Daniel Cadariu, care a precizat că în luna iulie 2010 groapa de gunoi din Fălticeni ar trebui închisă. Cadariu a precizat că, în prezent, la această groapă sunt depozitate deşeurile din Suceava şi din peste 20 de localităţi.

El a adăugat că transportul deşeurilor la groapa de gunoi din Botoşani ar fi o soluţie temporară, până la finalizarea gropii ecologice din comuna Moara, scrie Monitorul de Suceava. „Am început demersurile şi poate încheiem contractul de execuţie undeva la începutul lunii martie 2010 pentru prima groapă ecologică, din comuna Moara.

Mai multe citiţi pe banulbotosanean.ro

Membrii ATOP, platiti ca sa nu faca nimic.

 Autoritarea Teritoriala de Ordine Publica, organism consultativ care asigura reprezentarea si promovarea intereselor comunitatii in scopul asigurarii unui climat de siguranta si securitate publica, si care se constituie si functioneaza pe langa Consiliul Judetean, creeaza tensiuni in relatia cu conducerea judetului.

Mihai Tabuleac, presedintele Consiliului Judetean Botosani si-a exprimat public opinia vizavi de modul in care isi desfasoara activitatea ATOP si efectele pe care le genereaza asupra populatiei, o opinie nu tocmai onoranta pentru membrii acestui organism. „Ceea ce stiu eu despre ATOP este ca semnez lunar statele de plata ale membrilor", a declarat Tabuleac. State de plata, care de altfel, baga lunar in buzunarele membrilor ATOP cateva sute de lei.

Consilierii judeteni Dumitru Codreanu (PRM), Liviu Andronic (PNL), Mihai Jitarasu (PSD), Eugen Mereuta (PSD), Roxana Marandiuc (PNL) si Mihai Clim (PD-L), precum si reprezentanti ai Prefecturii, Politiei si comunitatii fac partea din acest organism. Rolul acestora este de a se intalni lunar in diferite zone ale judetului, de a prelua probleme comunitatii si a le transmite organelor competente sa le rezolve.

Detalii în Eevenimentul de Botoşani

Bătaie pe posturile de secretari la Sindicatul Impact

În decursul zilei de sîmbătă, 16 ianuarie 2009, la sediul Casei de Cultură a Sindicatelor vor avea loc alegerile pentru ocuparea unor funcţii în cadrul Sindicatului Impact.

Potrivit candidaturilor depuse, concurenţa cea mai mare pare a fi pe posturile de secretari, vacante în număr de trei, la care s-au înscris patru persoane, respectiv Anna Maria Anghel, Gabriela Onofrei, Maria Ioniţă şi George Bursuc, care iniţial îşi anunţase intenţia de a candida pentru postul de preşedinte.

Detalii pe martorincomod.ro

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite