Botoşani: Revista presei locale

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Revista presei locale
Revista presei locale

Cele mai importante titluri ale zilei: Grabă suspectă la privatizarea laboratorului. Externalizarea Laboratorului de analize medicale din cadrul Spitalului Judetean este pusa sub semnul intrebarii. Reprezentantii Consiliului Judetean incep sa se intrebe de ce atata graba pentru asocierea cu firma Sanomed.

Dupa ce reprezentantii Sindicatului Sanitas din cadrul Spitalului Judetean si cei ai CNSLR-Fratia au sesizat Consiliul Judetean cu privire la intentia conducerii de la "Mavromati" de a realiza o asociere investitionala a laboratorului cu firma Sanomed din Prahova, autoritatile judetene au anuntat ca vor verifica la fata locului cum se face privatizarea si ce a fost cu acele rapoarte de audit care se bat cap in cap.

Vicepresedintele CJ Constantin Manolache considera ca cei din conducerea spitalului au ocolit etapele de externalizare a acestui serviciu si ca graba de a pune in practica aceasta masura este nejustificat de mare.

Detalii în Evenimentul de Botoşani

Spitalul de campanie

Odată cu răcirea vremii în judeţul Botoşani, Spitalul Judeţean „Mavromati" a început să devină neîncăpător din cauza numărului mare de pacienţi care se prezintă pentru tratament.

Criza de medicamente prin care trece unitatea spitalicească, declanşată de datoriile imense pe care spitalul le are la furnizori, complică şi mai mult situaţia la „Mavromati".

Mai multe, citiţi pe martorincomod.ro

Concert extraordinar de Craciun: Filarmonica Botosani alaturi de copiii din grupul "Cheia Sol"

Au realizat primul musical pentru copii din Botoşani, au cantat cu fanfara toată vara in parcul "Mihai Eminescu", au susţinut la invitaţia municipalităţii frumoase spectacole la Zilele Oraşului, de Ziua Romaniei, de ziua mamei, de Crăciun.

 Au participat la emisiunile televiziunilor naţionale şi au adus Botoşaniul printre primele judeţe la selecţia naţională a concursului "Eurovision" graţie piesei "Doar noi" interpretată de Claudia Rusu. Toate acestea intr-un singur an: 2009! Au fost premiaţi şi s-au bucurat de mii de aplauze din partea botoşănenilor

Amănunte pe botosaninews.ro

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite