Botoşani: Revista presei: Şeful de post de la Albeşti, scăpat de urmărirea penală

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Evenimentul de Botoşani
Evenimentul de Botoşani

Agentul şef Stelian Anuţa, şeful de post din Albeşti, a primit de la procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Botoşani decizia de neîncepere a urmăririi penale, dupa ce a fost autorul unui accident mortal în urma căruia un băieţel de nouă ani a murit. Citiţi cele mai intresante articole în revista presei locale.

Bani cu taraita in buzunarele profesorilor

Cadrele didactice botosanene vor primi in trei ani diferentele salariale castigate in instanta. Diferenta de 33% la salariu, castigata in instanta de sindicatele din invatamant va ajunge in buzunarele cadrelor didactice in trei ani.

Mai multe detalii in Evenimentul de Botosani

A vrut să scoată benzină din rezervorul motoscuterului, dar s-a ales cu arsuri pe fata in urma unei deflagratii de la vaporii de benzina

Neglijenţa unui dorohoian era să-l coste viaţa. Tânărul, în vârstă de 23 de ani, a încercat în această dimineaţă să scoată benzină din rezervorul motoscuterului chiar în bucătăria locuinţei sociale unde stătea cu chirie. Locul ales pentru această operaţiune, lângă aragazul în funcţiune, a fost total nepotrivit.

Mai multe detalii pe www.botosaninews.ro

Inspectorii DSVSA au inceput controalele la produsele de Paste!

Inspectorii sanitar-veterinari au mers vineri in control, inca de la prima ora a diminetii, dupa ce au primit, la videoconferinta de la ora 6.30, obiectivele care vizau controalele ce urmeaza a fi efectuate.

Citiţi mai departe pe www.stiri.botosani.ro

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite