Botoşani: Revista presei: HSR sfidează şoferii în buricul târgului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Angajaţii HSR reuşesc din nou să-şi atragă mânia şoferilor botoşăneni printr-o atitudine sfidătoare. În centrul oraşului, de ceva vreme, o autoutilitară folosită la ridicatul maşinilor staţionează pe o arteră deosebit de aglomerată a municipiului, într-o zonă cu mai multe indicatoare „Oprirea interzisă". Citiţi cele mai interesante articole doar în revista presei locale.

Copil in pericol de la antibiotice administrate aiurea 

O fetita de patru ani a ajuns la spital in stare critica din cauza unui antibiotic administrat incorect de mama acesteia. Copila din Ipotesti era racita si se simtea rau, asa ca a fost dusa de parinti, ieri dimineata, la Spitalul de Copii pentru un consult. Desi medicii pediatri i-au sugerat mamei sa isi interneze copilul pentru a i se administra injectabil gentamicina si ampicilina, aceasta a cerut administrarea medicatiei la domiciliu.

Mai multe detalii în Evenimentul de Botoşani

Val de proteste pregatit in scoli 

Cadrele didactice afiliate la Liga Sindicatelor din Invatamant (LSI) ameninta din nou cu actiuni de protest. Acestea merg pana la blocarea incheierii anului scolar.

Citiţi mai departe în Evenimentul de Botoşani

Numarul copiilor abuzati fizic si psihic de parinti, in crestere la nivelul judetului

Creste numarul de copii batuti de parinti. Statisticile arata ca in ultimul an 80 de fetite si baieti au avut de suferit din cauza celor care le-au dat viata, informeaza TeleM. Victimele adultilor au fost incluse intr-un program de consiliere psihologica, iar in cazurile mai speciale, copii au ajuns in grija asistenilor maternali sau a rudelor.

Unii soldaţi botoşăneni vor înapoi în armată

Peste 380 de soldaţi şi gradaţi voluntari în rezervă au trimis Ministerului Apărării Naţionale rapoarte de reîncadrare în sistem, după ce Senatul a adoptat în februarie proiectul de lege care le permite să rămînă în Armată pînă la 45 de ani şi să aibă aceleaşi drepturi ca şi cadrele militare. O bună parte dintre aceştia provin chiar din Botoşani.

Mai multe detalii pe www.botosaneanul.ro

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite