Botoşani: Revelionul primăriei, mai ieftin cu 10.000 Euro faţă de 2009

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În acest an, municipalitatea a optat pentru un o petrecere de Revelion în variantă de criză, cu artişti autohnoni şi vedete ieftine.

Cum bugetul pentru spectacolul de Revelion este de doar 25.000 de Euro, cu zece mii mai mic ca anul trecut,  primăria a decis ca în acest an să nu mai cheme la Botoşani nume sonore din show-business şi să se limiteze artişti care au cerut mai puţini bani pentru a concerta în noaptea de Anul Nou.

Spectacolul de Revelion va avea loc în Piaţa Revoluţiei, în faţa Pietonalului Unirii, unde deja a fost amplasată scena. Spectacolul va începe la ora 20.30 cu trupe şi artişti locali.  De la ora 22.00 şi până la 23.00, vor fi mai multe recitaluri de muzică populară interpretate de Cristina Gheorghiu, Brânduşa Covalciuc şi Ansablul de datini şi obiceiuri din Vorna. Adevăratul Show va începe practic cu o oră înaninte de miezul nopţii când va concerta trupa Hara, urmată de un spectacol pirotehnic de 20 de minute a celor de la Crispus Grup. După  focul de artificii de la miezul nopţii, care va dura maxim zece minute, botoşănenii vor avea ocazia să-i asculte timp de o oră pe cei de la Hi-Q, trupă care va încheia şi spectacolul de Revelion.

Mulţi artişti au cerut sume fabuloase pentru a cânta la spectacolul de Revelion. Spre exemplu, Aurel Moldoveanu a pretins 15.000 de Euro ca să vină la Botoşani cu încă o trupă sau două. În final am reuşit să încheiem contracte mai ieftine cu Hara şi Hi-Q care vor cânta şi în Suceava. Majoritatea artiştilor cu nume mari pe care i-am contactat au pretins  sume uriaşe pentru a cânta în provincie. „ a spus viceprimarul Florin Ghiorghiţă.

Înainte de miezul nopţii, botoşănenii care vor fi mai aproape de scenă vor primi câte o sticlă de şampanie. Primăria va oferi 50 de sticle, aşa că vor fi puţini norocoşi care vor bea pe gratis şampanie de Anul Nou. 

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite