Botoşani: Revelion pierdut în ceaţă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Artiştii care au concertat de Revelion nu au fost apreciaţi de botoşăneni
Artiştii care au concertat de Revelion nu au fost apreciaţi de botoşăneni

Revelionul organizat de primărie a fost în acest an un eşec total, la acest lucru contribuind din plin şi vremea urâtă.  Doar câteva mii de botoşăneni au asistat la concertul de Anul Nou, deşi municipalitatea se aştepta ca peste zece mii de oameni  să îşi petreacă Revelionul în stradă.  

Pe scenă au urcat Ciro de Luca, Andrada, Ştefania Puiu, Fiesta Cabaret Latino , Rada, Aurel Moldoveanu şi Fly Project, iar spectacolul a fost prezentat de Mihai Mitoşeru.  Botoşănenii nu prea au fost însă încântaţi de artişti şi nici de prestaţia lor. " Nici nu am auzit până acum de Andrada. La început am crezut că e vorba de Andra,  dar prienenii m-au lămurit că e alta. A lipsit ceva la acest Revelion. Cred că distracţia a lipsit.  Părerea mea este că artiştii  nu au reuşit să fie pe placul botoşănenilor şi de asta a fost monotonia asta.  Tot spectacolul a fost tras de păr. Nu am văzut ca lumea să se distreze ca în ceilalţi ani." a declarat Răzvan  Calistru,  stundent.

Mihai Mitoşeru a încercat de câteva ori să salveze spectacolul făcând glume pe seama unor spectatori  invitaţi să urce pe scenă. Intervenţiile lui nu au fost însă apreciate, ca dovadă că aproape nimeni nu a râs sau aplaudat. Ba mai mult, unii au început să ţipe la el că trage de timpul trupelor care trebuiau să mai cânte. Municipalitatea a cheltuit 19.000 de euro pentru spectacolul de Revelion, banii fiind  alocaţi din bugetul local.

Pietonalul Unirii a început să se aglomereze abia spre miezul nopţii. Cei mai mulţi botoşăneni au ieşit în stradă cu jumătate de oră înainte de a trece în noul an  nu pentru a urmări spectacolul, ci pentru a desfunda şampania şi admira focurile de artificii. Din păcate, din cauza ceţii cele mai frumoase artificii nu s-au văzut prea  bine. Imediat după ultimul foc de artificii, Pietonalul Unirii a început să se golească, majoritatea botoşănenilor îndreptându-se  spre case dezamăgiţi de vremea urâtă, dar şi de spectacolul de Revelion.

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite