Botoşani: Reprezentanţii Universităţii Spiru Haret au confirmat amânarea examenului de licenţă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Absolvenţii ID din promoţiile 2008, 2009 şi februarie 2010 nu vor mai da examenul de licenţă în periooada 15-30 septembrie, aşa cum se stabilise iniţial. În Botoşani sunt 2000 de licenţiaţi ai Universităţii Spiru Haret care ar fi trebui să repete examenul de licenţă pentru că Ministerul Educaţieie nu le recunoaşte diplomele.

Absolvenţii învăţământului la distanţă neautorizat de la Universitatea Spiru Haret ar fi trebuit să susţină din nou examenul de licenţă în perioada 15 -30 septembrie, însă nici până la această dată  Ministerul Educaţiei şi instituţia privată de învăţământ superior nu au reuşit însă să ajungă la un acord privind condiţiile de desfăşurare a acestui examen.

Este adevărat, nu se mai dă licenţa în această lună. Aşteptăm noi precizări şi încercăm totodată să găsim împreună cu ministerul o soluţie pentru aceşti absolvenţi. Candidaţii vor fi anunţaţi din timp, cu circa două luni înainte, când va fi reprogramat examentul de licenţă. „ a declarat Rodica Egner, directorul Centrului de Studii Botoşani  al Universităţii Spiru Haret.  În consecinţă, licenţa a fost suspendată până la un termen încă necunoscut.

Citeşte şi:

Universitatea „Spiru Haret” ţine la secret data organizării examenului de licenţă

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite