Botoşani: Regal muzical oferit de Filarmonica de Stat. Ropotele de aplauze ale publicului l-au emoţionat profund pe maestrul Alfonso Saura care a plâns de fericire în faţa publicului!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Botoşani: Instrumentiştii Filarmonicii de Stat Botoşani au emoţionat publicul
Botoşani: Instrumentiştii Filarmonicii de Stat Botoşani au emoţionat publicul

Concertul de Anul Nou susţinut aseară la Casa Sindicatelor a fost un succes total. Instrumentiştii Filarmoniciii de Stat Botoşani sub bagheta dirijorului spaniol Alfonso Saura au fost aplaudaţi la scenă deschisă de sute de botoşăneni.

Din program au făcut parte pagini orchestrale celebre, arii şi duete din opere de J. Strauss, G. Verdi, L. Delibes, R. Leoncavalo, Fr.Lehar, Fr. Von Suppe, G. Puccini, J. Offenbach. Tenorul ieşean Cosmin Marcovici, cunoscut atât pentru dragostea sa pentru operă dar şi pentru muzica rock, dar şi soprana Nicoleta Chirilă, solistă a Operei, au ridicat sala în picioare. ,, A fost o seară minunată. Am plâns de fericire şi de atâta frumos,, a spus Maria Olaru, meloman.

Apogeul spectacolului a fost atins de Marşul lui Radetzky, de Johann Strauss-tatăl, care a fost ultima piesă din Concertul de Anul Nou. Ropotele de aplauze ale publicului l-au făcut pe dirijorul spaniol Alfonso Saura să plângă de fericire.

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite