Botoşani: Recomandări pentru zilele fără apă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă recomandă operatorilor economici, instituţiilor şi populaţiei să-şi asigure rezerve minime de apă pentru situaţii de urgenţă generate de incendii.

Întrucât S.C. Nova Apaserv S.A. a anunţat sistarea furnizării apei pentru  perioada 06 mai, ora 08.00- 07 mai, ora 12.00, în localitățile Botoșani, Dorohoi, Bucecea, Flămânzi şi localitățile limitrofe pentru executarea unor lucrări, ISU Botoşani interzice folosirea în scopuri tehnologice a apei din bazinele destinate stocării acesteia pentru stingerea incendiilor.

„Se impune intensificarea măsurilor de prevenire şi stingere a incendiilor la locurile de muncă. Zilnic, se va asigura personalul necesar primei intervenţii, astfel încât orice incendiu să poată fi observat încă din fază incipientă, când pentru stingere nu este necesară o cantitate mare de apă, ci doar stingătoare sau pături ude", se arată într-un comunicat emis de ISU Botoşani.

Populaţia este rugată să acorde o atenţie deosebită măsurilor de siguranţă în propriile locuinţe pentru a evita pierderile de vieţi omeneşti şi a bunurilor materiale.

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite