Botoşani: Urmările răscoalei de la Vârfu Câmpului: Ţăranii din Hânţeşti, reclamaţi pentru distrugere şi lovire!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Avocaţii lui Gerald Schweighofer, omul de afaceri austriac-proprietar al pământului de la Vârfu Câmpului, au depus plângere la Poliţie pentru distrugerea tractoarelor.  Ţăranii ar putea fi traşi la răspundere şi pentru încălcarea proprietăţii austriacului care deţine peste 4500 de hectare de teren agricol în alte 23 de localităţi ale judeţului şi s-a cam săturat să fie „ călcat" de localnici.

Botoşani: Răscoală ca la 1907 pentru pământ

Două utilaje gricole au fost distruse în încăierarea de sîmbătă de pe câmpurile de la Vârfu Câmpului. Înarmaţi cu furci şi topoare, răsculaţii din Hânţeşti-Suceava s-au pus în faţa tractoarelor chemate să are cele 150 de hectare de teren şi le-au oprit. Unii nu s-au rezumat la atât şi au distrus utilajele" Juriştii firmei Agraria Nord SRl, administrată de omul de afaceri austriac Gerald Schweighofer(foto jos)  , au depus plângere la Poliţiei împotriva răsculaţilor" Aceştia au depus o plângere pentru distrugere împotriva localnicilor din Hânţeşti şi se fac cercetări" a declarat daniela Darea, purtător de cuvânt IJP Botoşani.

Gerald Schweighofer(foto jos), omul de afaceri austriac-proprietarul terenurilor de la Vârfu Câmpului

Botoşani: Gerald Schweighofer, omul de afaceri austriac

Botoşani: Răsculaţii din Hânţeşti nu renunţă la pământ deşi au titluri ilegale!

Răsculaţii sunt reclamaţi şi de firma de pază FGM, chemată să aplaneze conflictul. „ Şi această plângere este tot pentru distrugere. Firma de pază acuză că a fost distrusă o maşină de intervenţie" a mai spus purtătorul de cuvânt al IJP Botoşani.  Patru agenţi de pază au depus plângere împotriva răsculaţilor pentru lovire şi alte violenţe.

Nici răsculaţii nu s-au lăsat mai prejos. Cinci persoane au depus plângere împotriva bodyguardzilor pentru lovire şi alte violenţe.

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite