Botoşani: Răpitorii şi violatorii copilei de 14 ani au fost lăsaţi în libertate

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cei trei suspecţi care au fost reţinuţi ieri de Poliţie au fost puşi în libertate de instanţă care a respins propunerea de arestare preventivă. Ei vor fi în continuare cercetaţi penal  dar sub obligaţia de a nu părăsi localitatea de domiciliu.

După ce au fost interogaţi timp de mai multe ore de magistraţi, cei trei inculpaţi , Benone Bolovan, Cornel Zahariuc şi Marius Adumitroaie au fost puşi în libertate. Primii doi sunt cercetaţi pentru viol şi lipsire de libertate, iar ultimul doar pentru lipsire de libertate.

Parchetul de pe lângă Tribunalul Botoşani  a propus ieri  arestarea preventivăa celor tri tineri, însă măsura a fost respinsă de instanţă. Magistraţii au apreciat că "măsura privării de liberate are un caracter excepţional" , iar faţă de cei trei inculpaţi s-a luat doar măsura de a nu părăsi localitatea de domiciliu ( Mihălăşeni) până la finalizarea cercetărilor.

Reamintim că marţi, fata de 14 ani a fost luată cu forţa de pe un drum din comuna Ripiceni de către Benone Bolovan şi Marius Adumitroaie şi dusă cu căruţa la o stână din satul Slobozia. Aici, minora a fost ţinută sechestrată şi violată de Benone Bolovan şi Cornel Zahariuc, ambii ciobani la respetiva stână.

Citeşte şi: Minoră de 14 ani sechestrată şi violată în grup la o stână (FOTO-UPDATE)

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite