Botoşani: Rapidul Bucureşti – Botoşani a ajuns la destinaţie cu patru ore întârziere

0
Publicat:
Ultima actualizare:

De la Bucureşti şi până la Botoşani, locomotiva  trenului rapid 753 s-a defectat de două ori.

Trenul ar fi trebuit să sosească în Staţia CFR Botoşani la ora 7.37, însă a ajuns în jurul orei 11.20.

Şi asta după ce a locomotiva trenului s-a defectat în staţia Mizil şi apoi încă odată în staţia din oraşul Bucecea. "Întârzierea a fost din cauza frigului. A îngheţat motorina  şi a stat o oră la Bucecea. Înainte de asta a mai a mai avut o defecţiune pe la Mizil, unde a mai stat şi acolo două ore  din cauza unei căderi de tensiune."a declarat Cirstisan Amihăesei, şeful Staţiei Botoşani.

Trenul a ajuns la Botoşani cu o altă locomotivă.  Puţinii călători care erau în tren au îndurat un frig de nedescris, insntalaţia de încălzire nefuncţionând cât locomotive a fost defectă. La ora 12.30, acelaşi tren s-a întors la Bucureşti, dar după ce locomotiva a fost reparată la Botoşani.

Acesta nu este singurul tren din Botoşani care a avut problem din cauza gerului. Şi automotorul care facea legătura între Botoşani şi Suceava a în îngheţat din cauza gerului şi nu a mai putut fi pornit. "A trebuit să renunţăm la automotor şi am pus pe această rută o locomotivă cu un vagon." a mai adăugat şeful Staţiei Botoşani.

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite