Botoşani: Rănit grav la săniuş de un poliţist băut

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Arhivă Adevărul
Arhivă Adevărul

Copilul a fost transportat în comă de gradul IV la Iaşi după ce a intrat cu sania sub maşina şefului de  post din localitatea Albeşti.

Accidentul a avut loc astăzi la intrare în localitatea Todireni. Băieţelul de 10 ani era la derdeluş împreună cu alţi copii din sat. Şeful postului de poliţie din localitatea Albeşti, agentul şef Stelian Anuţă, aflat în timpul liber, se deplasa spre Botoşani la volanul maşinii personale.

,, Din primele cercetări se pare că băieţelul nu a mai putut opri sania şi intrat sub roţile maşinii. Totul s-a petrecut într-o clipă iar poliţistul nu a putut evita impactul,, a declarat cms. şef Viorel Şerbănoiu, şeful Inspectoratului Judeţean de Poliţie Botoşani.

În urma  impactului, băieţelul a fost transportat la Spitalul de Pediatrie Botoşani în comă de gradul IV cu traumatism cranian şi fractură bază craniu. Pentru că starea sa era gravă, medicii au decis transportarea  a fost atât de puternic încât copilul a fost transportat de urgenţă la Iaşi. Poliţistul este cercetat acum de colegii săi şi riscă sancţiuni disciplinare.

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite